Yogaferie i Grækenland

 happy dancer beach

Kombiner afslappende solferie med dynamisk, meditativ yoga

 d. 23. – 30. august 2018 på Lesbos

Træk stikket ud og genoplad fra inderst til yderst i den græske paradisby Molivos.

Du modtager 4 timers daglig yogaundervisning der afspænder og styrker kroppen, frigiver ny energi og skærper dit nærvær. Yogaen tilpasses din krop, så om du er erfaren inden for yoga eller aldrig har prøvet det før er underordnet.

Kursustidspunkt: torsdag d. 23. – 30. august, 2018

Rammerne
Du bor på et af de hyggelige familiedrevne hoteller i Molivos. 2 gange dagligt mødes vi i Yogahall og laver TriYoga – resten af tiden har du fri til at være sammen med din familie,  eller hvis du rejser alene  – slappe af, bade i havet, læse bøger, nyde den hyggelige stemning i byen, eller tage på udflugt fx til de varme helsebringende kilder og få massage lidt udenfor byen.

Om TriYoga
TriYoga er en dynamisk og meditativ yogaform der ofte beskrives som “meditation in action”. Den arbejder dybt med hele kroppen og efterlader krop og sind renset og med fornyet energi. Du samarbejder med kroppen gennem flydende, kontrollerede bevægelser i takt til dyb vejrtrækning – derved løsnes op for spændinger, kroppens kernemuskulatur trænes og du frigiver ny energi. TriYoga inviterer til nærvær og gør dig mere levende – den fører til flow – i kroppen, sindet og i livet. (Læs mere på www.triyoga.com)

Eksempel på et TriYoga flow

Om Byen
Molivos er en charmerende græsk perle, som takket være et forbud mod højhusbyggeri, har bevaret sin autenticitet og sluppet udenom den grad af turisme som andre græske øer lider under. Byen emmer af atmosfære og charme med de mange snørklede gader, der snor sig fra den gamle borg på toppen af byen ned til havnen den ene side og stranden på den anden. På de mange restauranter i byen kan du nyde lækre græske specialiteter til meget rimelige priser, og lige udenfor byen findes sandstrande, hemmelige badebugter og varme kilder, der er et besøg værd. Det er ganske enkelt umuligt ikke at forelske sig og vende tilbage til Molivos igen og igen…

Underviser

Katrine Ingelhardt

Processed with VSCO with preset
Uddannet TriYoga lærer i 2010 og har siden efteruddannet sig i Blid Yoga og Hot Yoga hos Sattva Yoga i Kbh, samt fulgt adskillige kurser og retreats i udlandet. Underviser til daglig hos Senses Yoga i Kbh og arbejder ved siden af yogaen som Vocal Coach og udøvende sangerinde. Katrines undervisning bærer præg af et særligt nærvær og en ro som hænger ved, længe efter du har forladt yogamåtten. Med fokus på allignments og detaljer guider hun dig et lag dybere i din yogapraksis og hjælper dig til helt nye kropslige aha-oplevelser.  

 

Yogatider
Fredag – onsdag: Kl 9-11 og 17-19. (Mandag er hviledag til udflugter og restitution)

Kursuspris TriYoga
2500 kr.
Tilmelding eller spørgsmål til katrineingelhardt@gmail.com.

Rejsen
Rejsen booker du selv hos Spies (www.spies.dk) Jeg kender byen rigtig godt og hjælper dig gerne med at finde det rette hotel. Søg på destination Molivos med afg. torsdag d. 23. august fra Kastrup. Du kan bestille din ferie som pakkerejse gennem Spies (1 person fra 3000 kr) eller vælge privat indkvartering på det hyggelige lejlighedshotel “The School Mistress” 7 min gang fra Yoga-Hall (http://www.mythical-mithymna.com/) Priser for delt dobbeltværelse i en uge 900 kr. Enkeltværelse 1300 kr.

Udtalelse fra tidligere kursist:

Som altid gav en uges ophold i Molivos med Triyoga mig nye dimensioner i min forståelse af og praksis i Triyoga.
I sommers mødte jeg Katrine for første gang, og hendes undervisning er dyb og elegant på samme tid.
Katrines formidling er båret af ro, indsigt og nærvær – og med en skøn blid sans for detaljer. Det gav mig helt nye oplevelser med øvelser som jeg “kendte” og et meningsfuldt afsæt til at lære nyt. 
Alt sammen i flow. Og med en skøn energi.
Også udenfor yoga-rummet er Katrine dyb og elegant – i sin forståelse af og omgang med deltagerne på holdet.
En dejlig helhedsoplevelse at være sammen med Katrine i Molivos. 
 
Anne Windfeldt
coach og healer